Te koop

FreedomFlame-bollen

Vanaf augustus 2019 zijn de FreedomFlame bollen weer verkrijgbaar!

 

Stuur een mailtje naar info@freedomflame.nl om deze bollen alvast te reserveren.  Vermeldt daarbij het aantal zakjes dat u zou willen reserveren.  U kunt ook onderstaand formulier invullen.

 

NB Bent u werkzaam bij 1 van de Nederlandse gemeentes of een andere organisatie en wilt u voor de monumenten in uw gemeente wellicht bollen aanschaffen, informeer dan bij ons of bij JUB Holland naar de mogelijkheden. 


Sinds juli 2019 zijn wij namelijk de unieke samenwerking aangegaan met JUB Holland. Zij verzorgen voor ons o.a. de logistiek. Tevens is het vanaf nu mogelijk om opgeplante tulpen te leveren en/of bloemenperken aan te leggen.

 

 

 

 

 

 

 

Kosten 1 zakje a 10 stuks: Kosten 2 zakjes a 10 stuks
 10 euro, exclusief verzendkosten  15 euro, exclusief verzendkosten

 

Het is ook mogelijk om de bollen op te halen in omgeving Wieringerwerf of Wageningen. Als u ze liever laat versturen, dan komer er nog verzendkosten bij van ong. 6,50 euro (pakketpost).

FreedomFlame speldjes

Onze mooie FreedomFlame speldjes kunnen worden gedragen op de dagelijkse kleding. Ze zijn 2,5 cm groot en hebben de vorm van ons logo met de vlam en tulp. 

 

1 speldje kost 3 euro, 2 speldjes kosten 5 euro.

 

Verzendkosten voor 1 of 2 speldjes bedragen verzendkosten a 0,83 cent (briefpost)

 

De speldjes zijn te verkrijgen op 1 van de markten waar wij aanwezig zijn (zie agenda) of via een berichtje aan ons via onderstaand contactformulier.  Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de kosten door te geven en het rekeningnr. waar het geld naar moet worden overgemaakt. 

 

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.