Te koop

De FreedomFlame-bollen zijn in 2021 verkrijgbaar vanaf september

Vanaf augustus 2020 zijn de FreedomFlame bollen weer verkrijgbaar!
Tulpenbollen zijn een seizoensproduct en daarom maar een beperkt gedeelte van het jaar beschikbaar. Tijdens de wintermaanden zitten ze in de grond t.b.v. te vermeerderen voor het volgende seizoen.  In de periode van augustus t/m december zijn de bollen bij ons verkrijgbaar.

U kunt ze ophalen in Wieringerwerf of Wageningen/Rhenen. U kunt ze ook laten opsturen.

 

Stuur een mailtje naar info@freedomflame.nl met uw gegevens en het aantal zakjes bollen dat u graag zou willen aanschaffen.  U kunt ook onderstaand formulier invullen.

 

Kosten:  10 bollen: 7,50 euro (excl. verzendkosten) 

NB: Bent u werkzaam bij 1 van de Nederlandse gemeentes of een andere organisatie en wilt u voor de monumenten in uw gemeente wellicht bollen aanschaffen, informeer dan bij ons of bij JUB Holland naar de mogelijkheden. 

Sinds juli 2019 zijn wij namelijk de unieke samenwerking aangegaan met JUB Holland. Zij verzorgen voor ons o.a. de logistiek.
Tevens is het mogelijk om opgeplante tulpen te leveren en/of bloemenperken aan te leggen. Informeer bij JUB over de mogelijkheden. 

 

  

Kosten 1 zakje a 10 stuks:  
 7,50 euro, exclusief verzendkosten  

 

Het is ook mogelijk om de bollen op te halen in omgeving Wieringerwerf of Wageningen. Als u ze liever laat versturen, dan komer er nog verzendkosten bij van ong. 6,50 euro (pakketpost).

FreedomFlame speldjes

Onze mooie FreedomFlame speldjes kunnen worden gedragen op de dagelijkse kleding. Ze zijn 2,5 cm groot en hebben de vorm van ons logo met de vlam en tulp. 

 

1 speldje kost 3 euro, 2 speldjes kosten 5 euro.

 

Verzendkosten voor 1 of 2 speldjes bedragen verzendkosten a 0,83 cent (briefpost)

 

De speldjes zijn te verkrijgen op 1 van de markten waar wij aanwezig zijn (zie agenda) of via een berichtje aan ons via onderstaand contactformulier.  Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de kosten door te geven en het rekeningnr. waar het geld naar moet worden overgemaakt. 

 

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.