Jubileumjaaractie "Adopteer een tulp"

Omdat het jaar 2020 een jubileumjaar is in het kader van herdenken van de Tweede Wereldoorlog, willen we als stichting hier ook extra tijd en moeite insteken. 

Daarom hebben we een project opgezet, waarbij we jullie hulp kunnen gebruiken:

 

Aangezien de Freedom Flame tulp een tulp is met een waardevolle boodschap, willen we deze tulp zoveel mogelijk verspreiden over Nederland. Dit omdat deze tulp symbool staat voor de boodschap achter het vrijheidsvuur (Freedom Flame), dat sinds 1948 permanent in Wageningen brandt en jaarlijks in de nacht van 4 op 5 mei door heel Nederland wordt verspreid. 

De stichting wil mensen laten inzien hoe waardevol het leven in vrijheid is en wil dat o.a. doen middels de Freedom Flame tulp. 

 

Let us be strong in the resolve to stand firmly for freedom and justice in an unsettled world”

(Field Marshal B.L Montgomery)

 

 Project 1: 2020 De tulp verspreiden over Nederland

 

Het jaar 2020 is een speciaal herdenkingsjaar, aangezien het 75 jaar geleden is dat ons land officieel is bevrijd en daar zijn we nog steeds erg dankbaar voor.

 

Vrede en vrijheid moeten we koesteren, maar ook herdenken. We willen daarom iedereen de gelegenheid bieden een Freedom Flame tulp te adopteren.
Iedere geadopteerde tulp wordt geplant bij een herdenkingsmonument. Dit kan een oorlogsgraf zijn, een monument, maar ook een locatie met bijzondere herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog.  
De geadopteerde tulpen worden dit najaar door ons geplant, zodat ze in het daaropvolgende voorjaar bloeiend te bewonderen zijn.
We willen graag dat deze tulp overal in Nederland zichtbaar is en daarmee een nationale tulp wordt die symbool staat voor vrede en vrijheid.  U kunt hier aan bijdragen door een van deze tulpen te adopteren.

 

Klik hier om naar de crowdfundingpagina te gaan om bij te dragen aan dit project.

  

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de stichting of deze projecten, stuur ons dan een berichtje via onderstaand contactformulier.

 

“Vrede geeft Vrijheid”

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.